HAJM, FAZO VA MATERIALLIK - Xudoyberdiyev, Mirolim (Физико-технологического образование, 2022)
Dastgohli rangtasvirda rassom g`oyasi turli xil tasviriy vositalar orqali namoyon bo`ladi, ular hajm, moddiylik, fazo va ranglar majmuasi. Shuning uchun eng avvalo dastgohli rangtasvirni oddiy haqqoniy tili, uning nazariy asoslari va amaliy xususiyatlarini muhokama qilib chiqamiz