ТЕХНОЛОГИК ТАЬЛИМ ПРАКТИКУМИ ФАНИДАН АМАЛИЙ МАШҒУЛОТЛАРДА ТАЛАБАЛАР БИЛИМИ ВА КЎНИКМАЛАРИНИ БАҲОЛАШ МЕЪЁРЛАРИ - Yusupov, Muxammad (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада амалий машғулотларда талабалар бажарган амалий ишларини билим ва кўникмалари меъёрлари асосида баҳолаш ҳақидаги тавсиялар баён қилинмоқда.