ZАRDO’ZLIKKA OID MAVZUlLARNI O’TISHDA KLASTER USULIDAN FOYDALANISH - Orisheva, Zuxra (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada Texnologiya fanida o’quvchilarga halq hunarmanchiligining ayrim turlari, xususan, zardo’zlikka oid mavzularni o’rgatishga Klaster usulidan foydalanishga doir mulohazalar bayon etiladi.