АМАЛИЙ ФАНЛАРДАН ДАРСЛАРИНИ ТАШКИЛ ҚИЛИШГА ЯНГИЧА ЁНДАШУВ - Murtazayev, Meli; Yangiboyev, Xurshid; Murtozayev, Jahongir (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу илмий услубий ишда амалий фанларни ўқитиш жараёнига янгича ёндашувни дарс машғулотларига интерактив методларни қуллаш мисолида курсатилган ва бу жараёнга оид услубий фикр мулоҳазалар келтирилади.