BOBURNING YOSHLARNI MEHNATGA VA KASB-HUNARGA YO‘LLASHDAGI QARASHLARI - Umarov, Rahim; Umarova, Nafisa (Физико-технологического образование, 2021)
Mazkur maqolada yoshlarni mehnatga va kasb-hunarga yo‘llashda Boburning asarlaridagi hayotiy hamda ezgu g‘oyalardan Texnologik ta’lim yo‘nalishi talabalariga tushunchalar berishga e’tibor qaratilgan.