Materiallarni qirquvchi dastgohlar fanidan talabalar bilimlarini baholashning miqdoriy reyting usuli - Umarov, Rahim; Tog'aev, Xo'jamberdi (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada Materiallarni qirquvchi dastgohlar fanidan talabalar bilimini baholashning miqdoriy reyting usulidan foydalanishga e’tiborni qaratilgan