FIZIKA FANINI O‘RGANISHDA MASALALAR YECHISHNING AHAMIYATI - Ergashev, Jamshid; Abdujalilova, Jamila (Физико-технологического образование, 2021)
Ma’lumki, fizik masalalarni yechish qobiliyati o‘quvchilarga fizik hodisalarni chuqurroq va to‘liqroq tushunishga, nazariy materialni yaxshi idrok etishga yordam beradi. Ushbu maqolada fizika fanini o’rganishda masalalar yechishning o’rni juda kattaligini ko’rsatib bergan.