FIZIKA FANIDA VIRTUAL LABORATORIYA ISHLANMALARIDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Turakulov, Botir (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada oliy o'quv yurtlarida fizika fanidan virtual laboratoriya ishlarini amalga oshirish xususiyatlari ko'rib chiqiladi. An'anaviy laboratoriya amaliyotiga nisbatan ularning afzalliklari va kamchiliklari. Haqiqiy tajribani virtual bilan to'ldirish muhimligi qayd etilgan