YANGI UFQLAR, PLUTON KUIPER KAMARI MISSIYASI: TARIXIY KONTEKSTGA UMUMIY NUQTAI NAZAR - Xolbo'tayev, Sherzod; To'raqulov, Botir (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada NASA tomonidan uchirilgan Yangi ufqlar zondi haqidagi ma`lumotlarga tarixiy yondoshilgan. Unda zond, Pluton-Kuiper kamari haqida ma`lumotlar keltirilgan.