ТАЛАБАЛАРНИ МИЛЛИЙ-КАСБИЙ РУҲДА ТАРБИЯЛАШ МАЖМУАСИ - Doniyorova, Shahnoza; Suyunova, Umida (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада талабаларни миллий-касбий руҳда тарбиялаш мажмуаси таркиби технологик таълим йўналиши мисолида баён қилинади.