ИННОВАЦИОН ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯСИДА ЛОЙИҲАЛАШ МЕТОДИНИНГ ИМКОНИЯТЛАРИ - Orishev, Jamshid (Физико-технологического образование, 2021)
Ўқитиш жараёнида замонавий педагогик технологияларни, жумладан, ўқув машғулотини лойиҳалаш методини қўллаш таълим сифати ва самарадорлигини оширишнинг муҳим омилидир. Мақолада ўқув жараёнини лойиҳали таълим асосида ташкил этишга оид услубий тавсиялар баён этилади