БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИНИНГ ҲАЁТИЙ ВАЗИЯТЛАРГА МОСЛАШИШИГА ОИД ТАЛАБЛАР - Mamajonova, Kamola (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада бўлажак ўқитувчисининг ҳаётий вазиятларга мослашиш заруриятига оид талаблар ҳақидаги фикрлар баён қилинган