TURLI MATERIALLARDAN DEKORATIV BUYUMLAR YASASH TEXNOLOGIYASI - O'rolova, Roziya (Физико-технологического образование, 2025)
O‘quvchilar shaxsining kasbiy bilim olishdagi yo‘nalishni ixtiyoriy tanlashi uchun sharoit yaratishda, avvalo, uni erkin fikrlovchi shaxs sifatida shakllantirish muammosi hal etilishi lozimdir. “Ta’lim to‘g‘risida”gi qonunda maktab ta’limini rivojlantirish yuzasidan belgilab berilgan vazifalar bu sohani davr talablari asosida takomillashtirishga xizmat qiladi. Ayni vaqtda umumiy o‘rta ta’lim maktablarida o‘quv jarayonini integratsiyalash muhim ahamiyatga ega.