KVANT FIZIKASIGA OID HODISALARNI KOMPYUTER IMITATSION MODELI ASOSIDA O‘QITISH - Irmatov, Fozil (Физико-технологического образование, 2023)
Mazkur maqola zamonaviy axborot va zamonaviy ta’lim texnologiyalari asosida kvant fizika fanini kompyuter imitatsion modeli asosida samarali o‘qitishni tashkil etishga bag‘ishlangan