Interfaol darslarda talabalarning mustaqil faoliyatlarini tashkil etish yo’llari - Yo’ldoshev, Mirjalol (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada interfaol darslarda talabalarning mustaqil faoliyatlarini kichik guruhlar asosida tashkil etish samarali ekanligi asoslab berilgan