TABIIY FANLARNI O’QITISHDA FANLAR INTEGRATSIYALASHUVI - Umirov, Homid (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada tabiiy fanlarning o’qitishning mazmun va mohiyati haqida ayrim ma’lumotlar to’g’risida fikrlar bayon etilgan