O’QUVCHILARGA MEXANIK ISH MAVZUSINI TEXNIKALAR BILAN ALOQADORLIKDA O’QITISH TEXNOLOGIYASI - Alqorov, Qodir (Физико-технологического образование, 2023)
Quyida keltirilgan maqolada umumta’lim maktablarida mexanik ish mazusini o‘qitishda texnikalar bilan bog‘lab o‘qitishning tenologiyalari yuzasidan fikir muloxazalar keltirilgan