Korsetli libos tikish tarixi va rivojlanish bosqichlari - Ortiqova, Ozoda (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada korset tikish tarixi va rivojlanish bosqichlari to’g’risida keng ma’lumot beriladi. Shu bilan birga, tikish san’atining ahamiyati haqidagi muhim g’oyalar qayd etildi