O‘QUVCHILAR MUSTAQIL O‘QUV FAOLIYATINI FIZIKA TO’GARAKLARIDA TASHKIL ETISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Burxonov, Rasul (Физико-технологического образование, 2023)
To’garaklar faoliyatini samarali tashkil etish doimo fizika fani o’qituvchilarining oldida turgan asosiy vazifalardan biri sanaladi. To’garak mashg’ulotlari o’quvchilarning shaxsiy qiziqishlarini, ijodkorliklarini rivojlantirishning asosiy yo’llaridan biridir. Ushbu maqolada fizika fanida to’garak mashg’ulotlarini tashkil etishda pedagogik texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyatiga oid mulohazalar keltirlgan