ODAM QOMATINI TASVIRLASH METODIKASINI TALABALARGA O’RGATISH - Nurnazarov, Xudoyberdi (Физико-технологического образование, 2023)
Tasvirlashda eng murakkab jarayonlardan biri odam gavdasini ishlashdr. Chunki bu jarayonda insonning ruhiy kechinmalari, yashash tarzi, butun hayoti uning kiyinishi, yurishi, holati, yuz tuzilishi vahokazolarda aks etadi. Bu esa ijodkordan yuqori darajadagi mahoeratni talab etadi. Bu maqolada odam gavdasini ishlash metdolari haqida qisqacha so’z yuritganmiz