METROLOGIK O’LCHOVLAR MAVZUSINI O’QITISHDA KEYSLAR VA MUAMMOLI TOPSHIRIQLAR - Orishev, Jamshid; Achilov, Sohibjon (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada bo’lajak texnologik ta’lim o’qituvchilarini tayyorlashda o’qitiladigan Metrologiya, standartlashtirish va sertifikatsiyalashtirish fanidan “Metrologik o’lchovlar” mavzusini o’qitishga oid tavsiyalar keltirilgan