TALABALARGA NANOTEXNOLOGIYAGA OID TUSHUNCHALAR BERISH ORQALI USHBU SOHAGA QIZIQTIRISH - Nurmatov, Kamol (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada Oliy o’quv yurtlari Fizika, kimyo isxtisosligi yo’nalishlarida talabalarda mikroolam, nanoolam, nanoo’lcham, nanotexnologiya tushunchalarini shakllanttirish, o’qitishda boshlang’ich tushunchalarni berish usullari, mavjud muammolar va ularni bosqichma-bosqich yechish bo’yicha takliflar va mulohazalar keltirilgan