UMUMIY O’RTA TALIM MAKTABLARIDA TASVIRIY SAN’AT FANINI O‘QITISHDA KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV - Pardayev, Baxtiyor (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada umumiy o’rta talim maktablarida tasviriy san’at fanini o‘qitishda kompetensiyaviy yondashuv oid mulohazalar keltirilgan