TASVIRIY SAN’AT DARSLARIDA AMALIY DARS JARAYONLARINI BOSHQA FANLAR BILAN MUVOFIQLASHTIRISH TEXNOLOGIYASI - Boymirzayeva, Oykaram (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada tasviriy san’at darsi jarayonini tashkil qilishda boshqa fanlar bilan muvofiqlashtirish texnologiyasi orqali ularning kompetensiyalarini oshirish haqidagi mulohazalar keltirilgan.