ЧЕКИШНИНГ ЗАРАРЛИ ОҚИБАТЛАРИ - Umarov, Rahim; Umarova, Nafisa; Abdullayeva, Feruza (Физико-технологического образование, 2022)
Мазкур мақолада чекишнинг зарарли оқибатлари ҳақида таълим муассасалари ва жамоат жойларидаа ўқувчи ёшлар ўртасида тарғи бот-ташвиқот ишларини олиб бориш ҳақида фикр юритилади