CHIZMACHILIK FANINI TABIIY HODISALAR BILAN AMALIY BОG’LIQLIGI - Toshpulatov, Faxriddin (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada Chizmachilik fanini tabiiy hodisalar bilan amaliy bg’liqligi inson va tabiat, san’at, mehnatiga munosabati chizmachilik fani misolida keltirib o’tilgan