TASVIRIY SAN’AT MAKTABLARIDA O‘QUVCHILARNI RASSOMCHILIK SAN’ATI VAZIFASI VA OBRAZLI JIHATLARI BILAN TANISHTIRISH - Boymirzayeva, Oykaram; Mamatqulova, Afruza (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada rassomchilik san’atiga oid masalalar, rassomchilik san’atining paydo bo‘lishi, rivojlanishii va o‘ziga xos hususiyatlari haqida mulohazalar keltirilgan