РАНГТАСВИР МАШҒУЛОТЛАРДА ГРИЗАЙЛДА ИШЛАШ ТЕХНИКАСИ - Xudoynazarova, O’g’iloy (Физико-технологического образование, 2022)
Мақолада тасвирий санъатда рангтасвир машғулотларида, гризайль усулда ишлашниш техникаси ва унинг аҳамияти, гризайль ҳақида тушунча, ранг тусларини ажрата олиш учун амалий кўрсатмалар берилган. Гризайль усулда чизиш техникаси ҳақида амалий маслаҳатлар берилган