TALABALAR ILMIY- TEXNIK IJODKORLIK FAOLIYATINING TASHKILIY, PEDAGOGIK VA MA’NAVIY TAMOYILLARI - Tog’ayev Хo’jamberdi; Umarov, Rahim (Физико-технологического образование, 2021)
Maqola talabalar ilmiy – texnik ijodkorligi faoliyati samaradorligining yuqori bo’lishini ta’minlashda tashkiliy, pedagogik va ma’naviy tamoyillarning ahamiyatiga bag’ishlanga