KASHTACHILIK TEXNOLOGIYASINI O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Suyunova, Umida; Choriyeva, Mayram (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada xalq amaliy san’at turlaridan hisoblangan kashtachilik texnologiyasining o’ziga xosligi haqida fikr yuritiladi