O’G’IT SOLISH MASHINALARI MAVZUSIDAGI MASHG’ULOTLARNI O’TISH USLUBINI ISHLAB CHIQISH - Umarov, Rahim; Yusupov, Kirmon (Физико-технологического образование, 2021)
Mazkur maqolada o’g’it solish mashinalari mavzusidagi mashg’ulotini yakunidagi mustahkamlash qismini qanday tarzda o’tish uslubini ishlab сhiqishga e’tibor qaratailgan.