PEDAGOGIK TADQIQOTLARNING DOLZARB MUAMMOLARI - Eshtuxtarova, Orzigul; Sultonov, Baymurot; Xudayberganova, Hulkar (Физико-технологического образование, 2021)
Ta’lim-tarbiya jarayonlarini tashkil etishda pedagoglar tomonidan belgilab olingan maqsadga erishish uchun pedagogik muammolarni yechish yo’llarini ishlab chiqish