FUNDAMENTAL O’ZARO TA’SIRLARNING FEYNMAN DIAGRAMMASI ORQALI TAVSIFLANISHI - Qurbonov, Anvar; Eshtuxtarova, Orzigul; Maxammatov, Bobomurod (Физико-технологического образование, 2021)
Fundamental o’zaro ta’sir nuqtali bitta oraliq bozonini fermion tomonidan nurlanishi va yutilishi bilan amalga oshadi. Standart model ushbu o’zaro ta’sir natijasini Feynman diagrammasi deb nomlangan maxsus texnikadan foydalanib hisoblash imkonini beradi