O’QITUVCHI FAOLIYATIDA UMUMIY VA KASBIY MADANIYATNING TUTGAN O’RNI - Sodiqov, Hamid (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada o’qituvchilarning umumiy va kasbiy madaniyatga ega bo’lishlari va ularning pedagogik faoliyatlarida tutgan o’rni haqida gap boradi