ARDUINO PLATASI YORDAMIDA SVITADIODNI BOSHQARISHNI TALABALARGA O’RGATISH USULI - Yo’ldoshev, Mirjalol; Burxanov, Rasul; Muxiddinov, Diyor (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada oliy ta`lim muassasalarining texnologik ta`lim yo’nalishi ixtisoslik fanlar blokidagi Mexanizatsiyalashtirish, avtomatlashtirish va robototexnika asoslari fanida Arduino platasi yordamida svitadiodlarni dastur yordamida boshqarish haqidagi bilimlar talabalarda shakllantiriladi