TEXNOLOGIK TA`LIMDA 3D PRINTERLARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Karimov, Orif (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada texnologik ta`lim yo’nalishi talabalariga 3D printer imkoniyatlari, ulardan foydalanish sohalari haqidagi fikrlar bayon qilingan