YUQORI MALAKALI O’QITUVCHILAR TAYYORLASH TIZIMIDA YETUKLIK MALAKA VA KO’NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH JARAYONI - Murtazayev, Meli; Azamatov , Islom; Mo’minov, Sarvar (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu ilmiy ulubiy ishda yuqori malakali o‘qituvchilarni kasbiy tayyorlash bilan bir vaqtda bo’lajak o‘qituvchilarda iqtisodiy, ekologik, tadbirkorlik, boshqaruvchanlikka oid ko’nikma va malakalarini shakllantirish jarayonini amalga oshirish uslublari keltiriladi.