ИСТЕЪДОД ТАРБИЯСИДА ИЖОДКОРЛИКНИНГ ЎРНИ - Tog’ayev Хo’jamberdi; Alqarov, Qodir; Bozorboyeva, Shohsanam (Физико-технологического образование, 2021)
Инсон нерв системасининг, ҳар бир организм тузилишининг ва миянинг туғма хусусиятларга эга эканлиги қобилиятнинг ота-онадан ўтишини билдирмайди. Кўпгина оилаларда бир неча авлод бир касбни эгаллаши ва шу соҳада ўз истеъдодларини кўрсатиши мумкин