TEXNOLOGIK TA’LIMDA ILMIY TADQIQOT ISHLARI SIFATINI OSHIRISH - Ubaydullayev, Sadulla (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada “Texnologik ta’lim” yo’nalishida talabalar ilmiy tadqiqot ishlari sifatini oshirish bo’yicha asosiy talablar bayon qilinadi. Konstruksiya elementlarini tayyorlash texnologikligi sifatini baholashning sifatiy va miqdoriy usullari detalni tayyorlash misolida tavsiflanadi