ЎҚУВЧИЛАРДА МЕҲМОН КУТИШ ОДОБИ ҲАҚИДАГИ ТУШУНЧАЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Umarov, Rahim; Isoqov, Shohruh (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада Технология фани бўйича машғулотларда ўқувчи ларда меҳмон кутиш одоби, унинг ҳурматини жойига қўйиш ва эҳтиром билан кузатиш ҳамда Республикамизнинг турли воҳаларида меҳмонни кутишнинг ўзи га хос урф-одатларига оид тушунчаларни шакллантиришга асосий эътибор қара тилган