Koinot va mikroolam qonuniyatlarining bog‘liqligini dasturiy vosita orqali kreativ yondashuv asosida o‘qitish - Raxmonova, Nozima (Физико-технологического образование, 2024)
“Koinot va mikroolam qonuniyatlarining bog‘liqligini kreativ yondashuv asosida o‘qitish” – mavzuyim doirasida qilingan barcha ishlar va ma’lumotlar bilan batafsil tanishdim