JISMONIY TARBIYA VA SPORT MASHG`ULOTLARI - SOG’LOM TURMUSH TARZINING AJRALMAS QISMI: JISMONIY TARBIYA VA SPORT MASHG`ULOTLARI - SOG’LOM TURMUSH TARZINING AJRALMAS QISMI - Hasanov, anvar (Физико-технологического образование, 2024)
Ushbu maqolada bolalar va o‘smirlar sport maktablari voleybolchilarining sakrovchanlik va sakrash chidamkorligi sifatlarini rivojlantirish muammolari haqida fikrlar bildirilgan.