O‘RTA TA'LIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH TA'LIM SIFATINI OSHIRISH OMILI SIFATIDA - Yorqulov, B; Bulatov, R (Журнал математики и информатики, 2024)
Maqolada zamonaviy o‘rta ta'limda raqamli texnologiyalarning o‘rni ko‘rib chiqilgan. O‘rta ta'limda barcha raqamli texnologiyalardan foydalanishga e'tibor qaratilgan. O‘rta ta'limdagi raqamli texnologiyalar muammolari, jamiyatni raqamlashtirish sharoitida ta'limning o‘zgarishi yoritilgan.