RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TA’LIMIY O‘YINLARDAN FОYDALANISHNING AHAMIYATI - Tangirov, Xurram (Журнал математики и информатики, 2024)
ushbu maqolada bugungi kunda ta’lim sоhasida raqamli texnologiyalar asosida ta’limiy o‘yinlardan fоydalanishning ahamiyati keltirilgan. Umumiy o‘rta ta’lim muassasalarida yoki oliy ta’lim muassasalarida dars mashg‘ulotlarida o‘quvchi va talabalarga zamonaviy axborot-kommunikatsiya, raqamli va internet texnologiyalari vositasida ta’limiy o‘yinlar orqali ta’lim berish imkoniyati mavjud.