RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI O‘QUV JARAYONIGA JORIY ETISHNING ZAMONAVIY HOLATI VA ISTIQBOLLARI Xalqaro ilmiy-amaliy anjumani materiallari - Shodmonqulov, Mirjalol; Murodov, Furqat (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu to‘plam Jizzax davlat pedagogika universitetida O‘zbekiston Respublikasi oliy ta’lim, fan va innovatsiyalar vazirining 2023 yil 2 maydagi 118-son buyrug‘iga asosan joriy yilning 14 noyabr kuni Jizzax davlat pedagogika universitetida “Raqamli texnologiyalarni o‘quv jarayoniga joriy etishning zamonaviy holati va istiqbollari” mavzusida Xalqaro ilmiy-amaliy anjuman materiallaridan iborat.