MATEMATIKA DARSLARINI O’QITISHDA AUTOPLAY DASTURIY TA’MINOTIDAN FOYDALANISH - G'aniyeva, Mahliyo (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqola Autoplay dasturiy ta’minotini O’zbekiston oliy ta’lim muassasalarida, matematika o’qitishda qo’llash nazariyalari asosli yoritilgan.