MAKTAB INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANINING ZAMONAVIY SHAROITDA RIVOJLANISHI - Xaitov, F (Журнал математики и информатики, 2024)
ushbu maqolada maktab informatika va axborot texnologiyalari fanining zamonaviy sharoitda rivojlanishi haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan. Bunda asosan zamonaviy umumiy о‘rta ta’limni tashkil etishning yangi g‘oyasini amalga oshirishni, xususan maktab informatika va axborot texnologiyalarini qayta kо‘rib chiqish zaruriyati bilan shartlashilgan.