MAKTAB O‘QUVCHILARINING MOLIYAVIY SAVODLILIGINI OSHIRISHDA MATEMATIKA FANINING O‘RNI. - Mingboyeva, Yulduz (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada matematika darslarida moliyaviy savodxonlikning inson ma’naviyatidagi o‘rni va xususiyatlari haqida so‘z boradi. Maqolada matematika darslarida talabalarda moliyaviy bilim va madaniyatni shakllantirish haqidagi bilimlar ochib berilgan. O‘quvchilarning moliyaviy savodxonligini oshirish maqsadida maktab matematikasidan misollar keltiriladi.