KOMBINATORIKA HAQIDA UMUMIY TUSHUNCHA - Isroilov, Ilyos (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada kombinatorikaning paydo bo’lish tarixi haqida qisqacha to’xtalib o’tganmiz. Kundalik turmushda duch kelish mumkin masalalar haqida ma’lumotlar keltirilgan.