ИНТЕЛЛЕКТУАЛ ЁШЛАР – ВАТАНИМИЗ КЕЛАЖАГИ - Abdullayev, Ilyos (Мир исследований, 2021)
Мазкур мақолада ёшларда юксак маънавийғахлоқий сифатларни қарор топтириш, уларнинг интеллектуал салоҳиятини рўёбга чиқариш борасида республикамизда амалга оширилаётган кенг кўламли ислоҳотлар ҳақидаги муаллифнинг фикрғмулоҳазалари баён этилган.